söndag 26 juni 2011

Midsommarhelgen

Har nog sällan varit så trött som jag är idag. Helgen har verkligen varit superbra men sömnen har inte prioriterats om man säger så. Inte kommit i säng innan 4 varken fredag eller lördag och ändå behövt ställa klockan och gå upp alldeles för tidigt...gillas inte! Här kommer en liten sammanfattning över hur min helg såg ut :)

I torsdags så åkte jag, brorsan och Jonas till Uppsala. Resan blev inte riktigt som vi tänkt oss. Vi skulle nämligen lämna Baileys på ett hunddagis på vägen men när vi kom dit visade det sig att vi inte fått den senaste kallelsen för hans vaccination. Detta gjorde att han inte kunde tas emot och vi började förstå att vi skulle få vända och åka hem igen! Men så ringde ägaren till hunddagiset veterinären i töreboda och tjatade till sig en akuttid så vi fick åka och dit och ge bälan en spruta och sedan åka tillbaka till hunddagiset. Kan säga att det blev en dryg resa och vi blev en aning försenade. Väl framme i Uppsala så var vi trötta och hungriga efter den långa resan och all väntetid med hunden. Som tur är åkte vi direkt till min moster som hade lagat underbart god mat!

I fredags åkte vi in till Stockholm för lite shopping och sen var det dags för att besöka moster nummer två som väntade på oss med en god lunch och smarrig jordgubbstårta. Senare på eftermiddagen åkte vi tillbaka till Uppsala för lite fest! Efter lite drickande hemma hos kusinen så hamnade vi på ett ställe som heter Etage, inte vidare bra ställe faktiskt men konstigt nog det enda som var öppet! Kareoke hade dem iaf, vilket var ganska kul. Fulla människor och en kareokemaskin är en bra kombo om man är ute efter ett gott skratt!!!

Igår, efter att ha träffat min moster och morbror igen och ätit en god lunch så var det dags för mig och Jonas att sätta oss i bilen igen för hemresa mot Falköping. Snabbt in hemma och göra i ordning sig och sedan var det bara att dra vidare till Floby där Petters födelsedagsfest redan var i full gång. Vi var en aning trötta till en början efter resan men efter några öl så blev man allt piggare....en riktigt lyckad kväll blev det!

Lite bilder från helgen...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar