tisdag 26 juli 2011

Jag är tillbaka =)

Nu är jag tillbaka efter mitt blogguppehåll. Har inte haft ork att uppdatera, har haft mycket annat för mig på semestern! Kommer knappt ihåg vad jag har gjort men här kommer lite av det jag minns iafl :)

Kungshamn med Tina och Ck, sjukt roligt och måste ske snart igen!! Vi bodde i Ck:s familjs villavagn, badade från klipporna, grillade, solade och hade det gött. Och på kvällen blev det utgång i smögen. Mycket mycket trevligt! 

Roadtrip genom skåne med Jonas, mamma och Ludde. Helsingborg, malmö, köpenhamn och ystad.  Underbart att bara åka omkring utan att ha planerat en massa. Helsingborg var superfint, skulle lätt kunna tänka mig att bo där. Köpenhamn var också toppen och Ystad var sååå mysigt. Visade sig också att vi vandrarhemmet vi bokade i Ystad var inspelningsplats för Wallanderfilmerna.och gissa vilket rum vi hamnde i...Wallanders så klart, haha!

Släktträff hemma hos mig. Kusin och moster från stockholm var här och kusinen från Uppsala. God mat, lite utflykter och självklart så var vi bänkade framför tv.n för att heja på Uruguay i copa america. Bra gick det för det vann hela skiten och är nu de som vunnit flest copa america av alla lag....bäst i sydamerika då!!! Och inte att glömma, fyra i hela världen!!

Ikväll var Ck och Pär här. Tanken var att sitta i solen och njuta av lite grillad mat men solen uteblev. Istället kom regnet och hälsade på! Men vad gör det när man har trevligt sällskap. Grillat blev det iafl men vi fick allt ta och sitta inomhus och äta, gick ju bra det med.

Lite bilder...

 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar